Vragen? Bel ons +32 (0)9 395.20.35 of mail ons [email protected]

Sitemap  -  Email

SECURITY-Tools bvba | Bouwkundige beveiliging

SECURITY-Tools bvba
Industriepark E17/3 - Mosten 13, B-9160 Lokeren
Tel. +32 (0)9 395 20 35 - BTW BE 0560.855.384
Email:
[email protected]

Sleutel Management Systemen CREONE

De RAAT kluizen en brandkasten
Sleutel afstortkluis KEY SECURITY BOX MASTERLOCK Sleutelkluisjes Sleutelkluizen - Sleutelkastjes CREONE Sleutelmanagement

U kan voor een kluis, brandkast, wapenkluis, gepantserde dossierkast, etc., ook terecht op onze speciale website www.kluizensite.be.

SECURITY-Tools bvba te Lokeren (B) is een erkend verdeelpunt voor DE RAAT kluizen en brandkasten.

U kan ook terecht op onze Kluizen-WEBSHOP

Online kluizen website van SECURITY-Tools bvba

Sleutel Management Systemen CREONE

CREONE sleutel management systeem

De modulaire sleutelbeheersystemen van Creone kunnen zowel stand-alone fungeren, als ingebouwd worden in de standaard systeemkasten of in andere brand- en/of inbraakwerende kast. Ook kunnen de systemen achteraf eenvoudig worden uitgebreid. Producten die Creone op de markt brengt zijn: KeyRack, KeyBox, ValueBox en het KeyWin sleutelmanagementsoftware.

CREONE KEYRACK

 

Paar uw sleutels met de IntelliPin-sleutelhanger en plaats ze in de vergrendelbare/niet-vergrendelbare sleutelstrips van het KeyRack-systeem, rechtstreeks aan de wand of in een kast. Een volledig overzicht en het totale beheer van uw sleutels kan niet eenvoudiger. Met KeyRack kunt u intelligente sleutelopslag uitbreiden tot maximaal 66 strips met 924 unieke sleutelplaatsen voor iedere bedieningskast. Maximaal overzicht door rechtstreekse montage aan de wand of maximale beveiliging door montage in een of meer veiligheidskasten - de keuze is aan u.

Voor meer informatie over dit product, stuur een email naar [email protected].
Samen met de CREONE specialisten bekijken we de voor U meest geschikte toepassing.

CREONE KEYBOX

 

De KeyBox is een sleutelkast die een eenvoudige en flexibele oplossing biedt voor sleutelmanagement in iedere omgeving. Om aan alle verschillende behoeften tegemoet te kunnen komen, is de KeyBox verkrijgbaar in verschillende modellen en maten. Op het moment dat daar behoefte aan is, kan de kast eenvoudig worden uitgebreid door meerdere compartimenten of sleutelhaken toe te voegen. Maakt u daarnaast ook gebruik van de KeyWin-software, dan bent u verzekerd van volledige controle en bespaart u tijd met een eenvoudig beheersysteem.

De sleutelkast is leverbaar in vier verschillende versies: Basic, System, Expansion en, de meest geavanceerde versie - KeyControl.

Voor meer informatie over dit product, stuur een email naar [email protected].
Samen met de CREONE specialisten bekijken we de voor U meest geschikte toepassing.

Lastenboektekst voor een sleutel management systeem:

 

Productbeschrijving Sleutelbeheersysteem

 

Electronic Key Management System :

 

Het sleutelbeheersysteem zal minimum geleverd worden met volgende eigenschappen :

 

 • Enkel die sleutel, die toegewezen is aan een welbepaalde gebruiker, mag ontgrendelen en vrijgeven worden.
 • Een klavier met scherm zal gemonteerd worden hetzij in de kast zelf, hetzij rechtstreeks op de muur.
 • Het moet mogelijk zijn om binnen eenzelfde systeem zowel vergrendelde als niet-vergrendelde sleutelposities te combineren. Bij de niet vergrendelde sleutelposities zal een geluidsalarm weerklinken als een persoon die geen recht had op deze sleutel, deze toch uitneemt.
 • Het systeem moet in de toekomst zeer simpel uitbreidbaar zijn per 14 sleutelposities.
 • De sleutellijsten moeten in hoogte verstelbaar zijn, zodat de afstand tussen de verschillende sleutellijsten variërend kan zijn binnen eenzelfde kast.
 • De sleutelringen moeten beschikbaar zijn in minimaal 6 verschillende kleuren. Deze kleuren moeten ook in de software terug te vinden zijn, om een optimaal overzicht te garanderen.
 • Als een gebruiker inlogt op het systeem, zal deze gebruiker toegang krijgen tot de sleutels die aan deze gebruiker gelinkt zijn.
 • Er moet een combinatie mogelijk zijn binnen eenzelfde systeem om te werken met zowel vrije sleutelposities, als vaste sleutelposities. Dat wil zeggen dat op voorhand kan worden geprogrammeerd of een sleutel op eender welke positie terug gehangen mag worden, of dat dit op een vaste positie in de kast is. Dit alles is zonder meerprijs, inbegrepen in de standaard software.
 • Er moet een mogelijkheid bestaan om een sleutel in 1 kast uit te nemen, en deze in een kast op een andere locatie terug te brengen. Al deze kasten moeten gecentraliseerd zijn binnen hetzelfde systeem. Deze functie is standaard en inbegrepen in de standaard software.
 • Op het display moet na het inloggen altijd zichtbaar zijn wie op dat moment de eventueel ontbrekende sleutel(s) heeft.
 • Het systeem zal geleverd worden met een gebruiksvriendelijke manier om het IP-nr, Netmask en Gateway in te stellen, rechtstreeks op het display. Hier is geen externe set-up of IP-converter voor nodig.
 • Via het klavier en het scherm moet het mogelijk zijn om te zoeken naar sleutels door middel van de sleutelnaam in te toetsen. Er moet dan aangegeven worden waar in de kast (deur/rack/positie) deze sleutel zit, of welke gebruiker deze in zijn bezit heeft.
 • Een alarm zal klinken zowel bij foute handelingen als bij het te lang open laten van de deur (vrij instelbaar)
 • Het alarmgeluid dat de kast geeft moet vrij instelbaar zijn in tijdsduur. Deze moet ook te connecteren zijn met een extern alarm.
 • De mogelijkheid bestaat om de oplossing rechtstreeks aan de wand op te hangen, zonder gebruik te maken van deuren en/of kasten (indien gewenst).

 

 

De software van het sleutelbeheersysteem zal minimum geleverd worden met volgende eigenschappen :

 

 • De software is gebruiksvriendelijk, en zal sleutels/gebruikers en sleutelgroepen op een zeer duidelijke manier beheren. Het linken van gebruikers aan sleutels of sleutelgroepen moet op een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke manier gebeuren.
 • Indien in de toekomst een extra “client-software” moet worden geïnstalleerd (een pc die connectie maakt met de centrale server, waarna deze ook de sleutelkast kan beheren), kan dit door de klant zelf volledig kosteloos gedaan worden. Er mogen dus geen extra licentiekosten of dergelijke hiervoor gevraagd worden.
 • De gebruikers, groepen en sleutels worden duidelijk en overzichtelijk weergegeven in een aparte kolom voor elk van hen.
 •  Zowel de gebruikers, groepen als sleutels kunnen makkelijk doorzocht worden door middel van een zoekbalk boven de desbetreffende kolom.
 • Het moet mogelijk zijn om binnen elke sleutelgroep apart een tijdsschema te programmeren welke er voor zorgt dat op gekozen momenten tijdens de week de sleutels die zich in deze groep bevinden al dan niet beschikbaar zijn.
 • Er moet binnen de software de mogelijkheid bestaan om een grafisch overzicht te geven van de kast en alle sleutels die er op dat moment in zitten, inclusief de kleuren van de sleutelringen moeten zichtbaar zijn.
 • Het totaal aantal administrators is onbeperkt. Er zal ook nooit een meerprijs worden gevraagd indien er in de toekomst meer administrators dienen worden toegevoegd. Bij elke administrator moeten verschillende rechten kunnen toegewezen en ontnomen worden door de Supervisor Administrator. D.w.z. dat niet elke administrator hetzelfde kan instellen en programmeren.
 • De software bevat een logboek dat niet alleen alle handelingen op de kast zelf zal weergeven, maar ook alle gebeurtenissen in de software. Dit logboek moet men kunnen exporteren naar een PDF of CSV bestand. Alle alarmen zullen hierin duidelijk weergegeven zijn.
 • Een scholing van de software zal voorzien worden voor de aanwezige werknemers op de dag van de installatie.

Voor meer informatie over het CREONE sleutelmanagement-systeem, stuur een email naar [email protected].
Samen met de CREONE specialisten bekijken we de voor U meest geschikte toepassing.

Bent U op zoek naar een kluis, brandkast, wapenkluis, afstortkluis of een andere product voor waardeberging?

Bezoek dan zeker onze showroom te Lokeren. U kan ook als particulier bij ons terecht. Koop niet zo maar een kluis in een webshop. Ontdek de verschillende kwaliteiten en normeringen betreffende inbraakweerstand en brandweerstand. Onze gekwalificeerde kluizenadviseurs kunnen U vrijblijvend bijstaan om de juiste kluis of brandkast te bepalen voor uw toepassing.

Toonzaal kluizen en brandkasten te Lokeren

Adres

SECURITY-Tools bvba
Mosten 13 (ICL-gebouw)
B-9160 Lokeren
Telefoon:  +32 (0)9 395 20 35
Telefax: +32 (0)9 395 20 21
Email:
[email protected]

Openingsuren

Van maandag tot vrijdag van 9h00 tot 16h00
Buiten de kantooruren of zaterdag op afspraak

Routebeschrijving

Normen voor kluizen en brandkasten

 

Om de juiste brandkast aan te schaffen, moeten keuzes gemaakt worden. De correcte namen inbraakwerende kast en brandwerende kast zijn helaas te lang voor dagelijks gebruik, en zijn afgekort naar brandkast of kluis. De productgroep is te verdelen in 3 categorieën: brandwerend, inbraakwerend en brand- én inbraakwerend.

Indicatie waardeberging

Deze term geeft aan hoeveel contant geld of kostbaarheden de verzekering dekt wanneer dit in de kluis is opgeborgen. Hierbij wordt er van uitgegaan dat het contante geld ligt opgeborgen in een inbraakwerende kluis in en onbewoond, onbewaakt en niet beveiligd pand binnen de bebouwde kom. Afhankelijk van de genomen beveiligingsmaatregelen kunnen verzekeraars afwijken van de dekkingsindicatie.

Tip

Ga altijd bij uw verzekeringsmaatschappij na of zij akkoord gaat met de indicatie waardeberging die voor de door u gekozen kluis staat. Diverse omgevingsfactoren kunnen namelijk de waarde die verzekerd wordt verlagen, maar ook verhogen!

Europese certificering

Volgens deze normen moeten kluizen getest worden door een onafhankelijk testinstituut volgens de norm EN 1143-1. In de testinstituten gaan ervaren mensen aan de slag met de kluis om deze open te breken. De verkregen resultaten worden omgezet in een weerstandswaarde. Hierin wordt rekening gehouden met factoren als tijd en gereedschap. Aan de hand van de testresultaten wordt een kluis ingeschaald in een bepaalde weerstandsklasse. De norm voor afstortkluizen staat beschreven in EN 1143-2

Classificatie

Inbraakwering volgens EN14 450 (Security Level 1 & 2)

EN 14 450 is de normering voor licht inbraakwerende kasten, geschikt voor eenvoudige risico’s. De classificaties S1 en S2 staan op het label aan de binnenzijde van de deur. Voluit heten deze Securitylevel 1 en Securitylevel 2.

Classificatie kluizen

 • Securitylevel 1 (S1)
  Kluizen waardeberging contant geld € 2.500,-  /  Waardeberging kostbaarheden € 5.000,-
 • Securitylevel 2 (S2)
  Kluizen waardeberging contant geld€ 5.000,-  /  Waardeberging kostbaarheden  € 9.000,-

 

Inbraakwering volgens de Europese norm EN 1143-1

Classificatie kluizen

 

 • Euro klasse 0 voor kluizen
  Waardeberging contant geld € 7.000,- / Waardeberging kostbaarheden € 14.000,-
 • Euro klasse I voor kluizen
  Waardeberging contant geld € 10.000,- / Waardeberging kostbaarheden € 20.000,-
 • Euro klasse II voor kluizen
  Waardeberging contant geld € 25.000,- / Waardeberging kostbaarheden € 50.000,-
 • Euro klasse III
  Waardeberging contant geld€ 45.000,- / Waardeberging kostbaarheden € 90.000,-
 • Euro klasse IV
  Waardeberging contant geld € 75.000,- / Waardeberging kostbaarheden € 150.000,-
 • Euro klasse V
  Waardeberging contant geld  € 125.000,- / Waardeberging kostbaarheden € 250.000,-
 • Euro klasse VII of hoger
  Waardeberging contant geld in nader overleg met uw verzekeraar / Waardeberging kostbaarheden in nader overleg met uw verzekeraar.

 

NCP Safe 1,2,3,4

Inschalingen (NCP) Safe 1 t/m 4 zijn per 1/1/2016 geheel vervallen. Tot dan verkochte producten behouden hun waardeberging.

ESSA

ESSA, de European Security Systems Association, is een onafhankelijk instituut met als doel het stellen van duidelijke, uniforme testmethoden, normering en certificering van brandkasten, sloten en testinstituten.

ESSA gecertificeerde producten krijgen een blauwe ECB-S label. Hierop staan de belangrijkste kenmerken van de brandkast:

• het certificaatnummer

• de weerstandsklasse

• het gewicht

• het bouwjaar

Ook dit ECB-S certificaat is terug te vinden aan de binnenzijde van deur en biedt de koper de zekerheid dat zijn brandkast aan de gestelde Europese normen voldoet.

De Raat Security Products is lid en certificaathouder van ESSA / ECB-S

Let op: een kluis of een brandkast tot 1000 kg moet altijd deugdelijk verankerd zijn.

SECURITY Tools Kluizen en Brandkasten website

Voor meer informatie over kluizen, privékluizen, brandkasten, wapenkluizen, wapenkasten, afstortkluizen, winkelkluizen, enz., kan U terecht op www.kluizensite.be  of in onze kluizen-WEBSHOP.

Toonzaal kluizen en brandkasten te Lokeren
SECURITY Tools Kluizen en Brandkasten website

Vragen? Bel ons +32 (0)9 395.20.35 of mail
ons via
[email protected]

SECURITY-Tools bvba | Bouwkundige beveiliging

SECURITY-TOOLS bvba
Mosten 13, B-9160 Lokeren
Tel +32 (0)9 395.20.35 - BTW BE 0560.855.384
Email:
[email protected]

Sleutel afstortkluis KEY SECURITY BOX MASTERLOCK Sleutelkluisjes
Sleutelkluizen - Sleutelkastjes CREONE Sleutelmanagement
CREONE sleutel management systeem
SECURITY Tools Kluizen en Brandkasten website