Vragen? Bel ons +32 (0)9 395.20.35 of mail ons [email protected]

Sitemap  -  Email

SECURITY-Tools bvba | Bouwkundige beveiliging

SECURITY-Tools bvba
Industriepark E17/3 - Mosten 13, B-9160 Lokeren
Tel. +32 (0)9 395 20 35 - BTW BE0560.855.384
Email:
[email protected]

Bent U op zoek naar een slotenmaker voor de regio ZOTTEGEM?

Slotenmaker

SECURITY Tools bvba is een groothandel. We installeren zelf geen sloten en cilinders, maar we kunnen U voor de regio Zottegem volgende slotenmaker aanbevelen:

 

 

U kan altijd in onze toonzaal te Lokeren onze producten komen bekijken en ze desgewenst laten installeren door deze slotenmaker in de regio MELLE, ZOTTEGEM en MERELBEKE


SLOTENMAKER PONNET - ZOTTEGEM
NOODNUMMER VOOR DEUROPENINGEN 0468 / 11 33 99

 

 

 

Deur achter u dichtgetrokken en zichzelf buitengesloten? Dat gebeurt ons allemaal wel eens. Bent u de sleutel kwijtgeraakt of nog erger, u denkt dat uw sleutel gestolen is?

Slotenmakerij PONNET Kristof opent zonder schade uw woning zodat u snel weer terug binnen kan. Onze service-wagen is voorzien van de nodige cilinders en sloten om u desgewenst onmiddellijk te depanneren indien uw kapot slot moet worden vervangen.

 


Slot kapot in Zottegem?

Vervang op tijd haperende of moeilijk draaibare sloten!

 

 Ondervindt u al een tijdje dat uw slot niet meer zon goed werkt zoals vroeger. Stel een vervanging dan niet nodeloos uit, want dit kan voor onaangename verrassingen zorgen. Slotenmaker PONNET vervangt met spoed 24h 7d uw slot. Onze nood-dienst is dag en nacht beschikbaar voor onze klanten (enkel Oost-Vlaanderen)

 

 

Lokale slotenmaker

 

 Slotenmaker PONNET Kristof is een lokale slotenmaker. We werken enkel in Oost-Vlaanderen. We geloven niet in slotenmaker-callcenters die in heel Vlaanderen altijd onmiddellijk een slotenmaker er beschikking hebben. Daarom werken we enkel lokaal.

 

Onze kwaliteitsmaterialen komen van grootleverancier SECURITY-Tools te Lokeren, een vaste waarde. Door onze lokale verankering in Oost-Vlaanderen is er altijd een PONNET slotenmaker in uw buurt in Oost-Vlaanderen. Zo bent u zeker dat in noodgevallen een van onze slotenmakers binnen de 30 minuten na uw telefoontje aan uw deur staat. Als dat om één of andere reden niet kan, dan gaan we dat onmiddellijk meedelen aan de telefoon.

 

Er is altijd een PONNET slotenmaker beschikbaar in Oost-Vlaanderen.

Voor Oudenaarde kan U ook terecht op : https://www.slotenmaker-oudenaarde.be

 

 

Vragen? Bel ons +32 (0)9 395.20.35 of mail
ons via
[email protected]

SECURITY-Tools bvba | Bouwkundige beveiliging

SECURITY-TOOLS bvba
Mosten 13, B-9160 Lokeren
Tel +32 (0)9 395.20.35 - BTW BE0560.855.384
Email:
[email protected]

Slotenmaker