SECURITY-Tools bvba | Bouwkundige beveiliging

SECURITY-Tools bvba
Industriepark E17/3 - Mosten 13, B-9160 Lokeren
Tel. +32 (0)9 395 20 35 - Fax: +32 (0)9 395 20 21
Email:
[email protected]

ABUS veiligheidsbeslag

ABUS veiligheidsbeslag

De voordeur: vaak kinderspel voor inbrekers

Elke niet-professioneel beveiligde deur wordt door inbrekers onmiddellijk herkend als een gemakkelijk doelwit: de cilinder steekt ver uit en vaak kan ook het beslag eenvoudig worden afgeschroefd. Dat maakt inbraak niet alleen gemakkelijk voor professionals. Het ABUS veiligheidsbeslag beveiligt zowel het insteekslot als de deurcilinder tegen afbreken en uittrekken. Let op de keurmerken DIN, TÜV en VdS. Deze bevestigen een maximale veiligheid.

ABUS veiligheidsbeslag – het is de techniek die telt

ABUS veiligheidsbeslag is in lagen opgebouwd: De verschillende stalen lagen van de door de VdS erkende veiligheidsbeslagen bereiken bijvoorbeeld moeiteloos een trekbelasting van 2,5 ton. De veiligheidsbeslagen zijn universeel inzetbaar in links- of rechtsscharnierende deuren. Het veiligheidsbeslag wordt geleverd met gebruiksvriendelijke montagehulpen.

Naast de doorgedreven ontwikkeling van de mechanische basisbeveiliging werd bij de nieuwe generatie ABUS veiligheidsbeslag bijzondere aandacht besteed aan het design. Het ABUS-programma biedt nu meer dan 200 varianten, ook in roestvrij staal en messing. Alle veiligheidsbeslagen kunnen worden geleverd in een speciale uitvoering voor brandwerende deuren. Op plekken waar geen veiligheidsbeslag kan worden gemonteerd, zouden ABUS-beveiligingsrozetten de deurcilinders moeten beschermen tegen aanvallen.

Webshop

ABUS. Synoniem voor veiligheid.

Het merk ABUS presenteert zich als een sterke, onafhankelijke, wereldwijd opererende groep ondernemingen voor mechanische en elektronische beveiliging.

Als het gaat om de bescherming van levens en waardevolle voorwerpen levert de ABUS-groep een verantwoordelijke bijdrage om in veel aspecten van het leven te zorgen voor extra veiligheid. Daartoe ontwikkelen en produceren wij mechanische en elektronische beveiligingsoplossingen die mensen overal ter wereld een 'goed gevoel van veiligheid' geven. Dit weerspiegelt zich ook in onze positionering: “ABUS: Sinds 1924 innovatieve beveiligingstechnologieën ten dienste van mensen.”

Adres

SECURITY-Tools bvba
Mosten 13 (ICL-gebouw)
B-9160 Lokeren
Telefoon:  +32 (0)9 395 20 35
BTW/TVA BE 0560.855.384
Email:
[email protected]

Openingsuren

Van maandag tot vrijdag van 9h00 tot 16h00
Buiten de kantooruren en zaterdag op afspraak

Routebeschrijving

SECURITY-Tools bvba | Bouwkundige beveiliging

ABUS veiligheidsbeslag

SECURITY-Tools bvba | Bouwkundige beveiliging

SECURITY-Tools bvba
Mosten 13, B-9160 Lokeren
Tel +32 (0)9 395.20.35 - Fax  +32 (0)9 395.20.21
Email:
[email protected]